Jose Mourinho va avea la dispoziție un buget uriaș la Fenerbahce

Jose Mourinho Fenerbahce Campionate externe Jose Mourinho / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:07
Data actualizarii: Duminica 02 Iunie 2024, 18:07

Jose Mourinho (61 de ani) revine în antrenorat după mai bine de cinci luni de la despărțirea de AS Roma.

Tehnicianul portughez s-a înțeles cu Fenerbahce, pe care o va prelua din această vară. După ce a asistat de pe Wembley la finala UEFA Champions League, Jose Mourinho a ajuns deja la Istanbul, unde urmează să fie prezentat chiar pe stadionul lui Fener.

Jose Mourinho va avea un buget uriaș la Fenerbahce

Fără titlu de zece ani, Fenerbahce l-a adus pe Jose Mourinho pentru a construi o echipă competitivă, iar pentru asta lusitanul va avea ”pe mână” și un buget pe măsură. 

Potrivit turcilor de la Sporx, ”The Special One” va avea la dispoziție aproximativ 100 de milioane de euro, o sumă uriașă pe campionatul Turciei.

De pe locul doi, Fenerbahce va evolua în această toamnă în preliminariile UEFA Champions League, dar nu va beneficia de ruta campioanelor. 

Cariera lui Jose Mourinho

De-a lungul carierei sale, Jose Mourinho le-a antrenat pe Benfica, Leiria, FC Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham Hotspur și AS Roma.

Lusitanul a reușit să câștige de două ori trofeul UEFA Champions League. Mai întâi, portughezul și-a adjudecat UCL cu FC Porto în 2004, ca șase ani mai târziu să câștige din nou cu Inter Milano.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!