Jose Mourinho AS Roma Inter Milano Fotbal extern Jose Mourinho

Jose Mourinho n-a mai rezistat! Portughezul și-a vărsat nervii pe oficialii Seria A și pe arbitru, după înfrângerea cu Inter

Jose Mourinho, antrenorul echipei AS Roma, și-a exprimat nemulțumirea după înfrângerea suferită împotriva echipei Inter Milano, scor 1-0, față de deciziile arbitrului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 10:29
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 10:31

Antrenorul lui AS Roma nu i-a uitat nici pe organizatorii Serie A, pe care i-a certat pentru felul în care programează meciurile.

Deși scorul final a fost 1-0 pentru Inter, Mourinho a avut mai multe critici de făcut la adresa arbitrajului și a programării meciurilor. „Am venit aici fără jumătate din echipă și cu un alt 'cadou' din partea Ligii: de ce nu putem juca duminica în loc de luni? Băieții noștri au dat dovadă de un comportament exemplar. De aceea sunt trist, meritau mai mult”, a spus Mourinho, potrivti Gazzetta dello Sport.

Mourinho a apreciat efortul depus de jucători săi, punctând încă o dată faptul că a avut numeroase absențe în lot.

„Cred că băieții au avut o evoluție bună și controlată, luând în considerare toate limitările, absențele, oboseala acumulată și timpul redus de pregătire pentru meci. Cred că toată lumea a avut senzația că meciul se va încheia la egalitate. Cu toate aceste dificultăți, echipa a fost foarte organizată”, a adăugat Mourinho.

Mourinho, supărat pe arbitrul meciului cu Inter

Mourinho a criticat și deciziile arbitrului Maresca, acuzând că unele avertismente arătate jucătorilor săi au fost acordate strategic.

„Avertismentele par să fi fost acordate unor jucători cheie: cei doi fundași centrali, Mancini și Ndicka, precum și mijlocașii centrali, cu rol mai 'pozițional', Cristante și Paredes. Când aceștia au primit primul cartonaș galben, noi nu am putut să-i înlocuim. Îmi pare rău pentru băieți, au depus un efort uriaș, iar golul primit putea fi evitat cu ușurință. Îmi pare rău și pentru că nu observ un respect suficient pentru jucătorii mei, comportamentul arbitrului față de Ndicka și Mancini spune totul. Dar suntem fericiți, pentru că am făcut un meci bun, deși ne lipsește jumătate din echipă: Spinazzola, Smalling, Dybala și Pellegrini reprezintă jumătate din echipa noastră”, a concluzionat Mourinho.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!