VIDEO Jefte Betancor, o umbră la noua sa echipă, unde impresionează în schimb alți doi fotbaliști trecuți prin Liga 1!

Jefte Betancor Besart Abdurahimi FC Pafos vlad dragomir Willy Semedo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:13

Spaniolul a început sezonul la CFR Cluj, care l-a împrumutat însă după începerea campionatului.

FC Pafos a oficializat abia în luna ianuarie transferul atacantului Jefte Betancor de la CFR Cluj după ce, în mod normal, spaniolul ar fi trebuit legitimat încă din toamnă, însă o gafă a ciprioților a făcut ca mutarea să nu poată fi înregistrată decât acum.

Vârful care a impresionat la FC Voluntari (8 goluri în sezonul 2020-2021) și Viitorul/Farul Constanța (16 goluri în sezonul 2021-2022) a început campionatul la CFR Cluj, care l-a împrumutat repede în Cipru, unde însă Jefte este o umbră a golgheterului din anii trecuți.

Jefte Betancor la FC Pafos: 25 de minute în 3 meciuri de campionat

În prima ligă cipriotă, unde Pafos ocupă locul 3, Jefte abia a adunat 25 de minute din 3 partide, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.

Iar marți seară, în 3-1 cu Akritas Chlorakas în turul 2 din Cupă, spaniolul a fost titularizat în premieră împotriva codașei din prima ligă, dar a fost schimbat la 1-0, în minutul 65.

Cu Akritas, românul Vlad Dragomir a rămas rezervă, dar s-au remarcat în schimb, din nou, alți doi fotbaliști trecuți prin România, Besart Abdurahimi (ex-FC Hermannstadt) și Willy Semedo (ex-Poli Iași), care au înscris fiecare câte un gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!