Jefte Betancor Besart Abdurahimi FC Pafos vlad dragomir Willy Semedo Fotbal extern

VIDEO Jefte Betancor, o umbră la noua sa echipă, unde impresionează în schimb alți doi fotbaliști trecuți prin Liga 1!

Spaniolul a început sezonul la CFR Cluj, care l-a împrumutat însă după începerea campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 12:13

FC Pafos a oficializat abia în luna ianuarie transferul atacantului Jefte Betancor de la CFR Cluj după ce, în mod normal, spaniolul ar fi trebuit legitimat încă din toamnă, însă o gafă a ciprioților a făcut ca mutarea să nu poată fi înregistrată decât acum.

Vârful care a impresionat la FC Voluntari (8 goluri în sezonul 2020-2021) și Viitorul/Farul Constanța (16 goluri în sezonul 2021-2022) a început campionatul la CFR Cluj, care l-a împrumutat repede în Cipru, unde însă Jefte este o umbră a golgheterului din anii trecuți.

Jefte Betancor la FC Pafos: 25 de minute în 3 meciuri de campionat

În prima ligă cipriotă, unde Pafos ocupă locul 3, Jefte abia a adunat 25 de minute din 3 partide, de fiecare dată intrând din postura de rezervă.

Iar marți seară, în 3-1 cu Akritas Chlorakas în turul 2 din Cupă, spaniolul a fost titularizat în premieră împotriva codașei din prima ligă, dar a fost schimbat la 1-0, în minutul 65.

Cu Akritas, românul Vlad Dragomir a rămas rezervă, dar s-au remarcat în schimb, din nou, alți doi fotbaliști trecuți prin România, Besart Abdurahimi (ex-FC Hermannstadt) și Willy Semedo (ex-Poli Iași), care au înscris fiecare câte un gol.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!