Show total în finala din Cupa Națiunilor din Golf, arbitrată de Istvan Kovacs

Istvan Kovacs Cupa Națiunilor din Golf Irak - Oman Campionate externe Istvan Kovacs
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 23:45
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 23:44

Irak - Oman (3-2) s-a disputat pe„Basra International” cu peste 60.000 de spectatori pe stadion.

Istvan Kovacs a arbitrat o finală nebună, care a a avut nevoie de 120 de minute pentru a se concretiza și a se stabili finalista Cupei Națiunilor din Golf.

Show total în finala din Cupa Națiunilor din Golf, arbitrată de Istvan Kovacs

Irakul a început în forță: Ibraheem Bayesh a deblocat tabela în minutul 24 și a setat scorul primei reprize: 1-0. În partea a doua a meciului a început show-ul. 

Al Yahmadi a ratat un penalty crucial în minutul 82, moment în care ar fi putut restabili egalitatea, dar a fost salvat de un coleg în ultimele minute de prelungire ale meciului. Omanul a mai beneficiat de o lovitură de la 11 metri. Salaah Al Yahyaei a fructificat în minutul 90+11 și a dus meciul în prelungiri.

Attwan a dus scorul la 2-1 (minutul 116), tot din penalty, Omer Al Malki a restabilit din nou egalitatea pentru Oman (minutul 119), iar Manaf Younnes a făcut imposibilul și a punctat pentru Irak (minutul 120+2), aducând Cupa Națiunilor din Golf la naționala sa.

Al treilea meci pentru brigada Kovacs - Marinescu - Artene

Invitat să arbitreze la turneul aflat la ediția cu numărul 25, Kovacs a bifat astfel al treilea joc în competiție, după ce a arbitrat și meciul de deschidere plus încă o partidă din faza grupelor.

”Centralul” român i-a avut alături pe colegii săi din brigadă, pe asistenții Vasile Marinescu și Mihai Artene. Arbitrul de rezervă a fost Salman Falahy (Qatar), în timp ce în camera VAR au asistat Jeremy Pignard (Franța) și Jiyedh Redouane (Maroc), a informat FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!