În toiul discuțiilor privind transferul lui Radu Drăgușin la Inter, fundașul de 25 de milioane de euro anunță că ar putea pleca

Tottenham campionatul european EURO 2024 radu dragusin Fotbal extern Ange Postecoglou, în meciul Tottenham - Luton / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 12:18
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 12:22

Ape tulburi la Tottenham după un sezon dificil.

Zilele acestea, mai multe publicații din Anglia au anunțat că Radu Drăgușin a intrat pe lista lui Inter Milano după evoluția bună din cu Ucraina, scor 3-0.

Nu mai puțin de 50 de milioane de euro ar fi dispusă Inter Milano să plătescă pentru a-l cumpăra pe starul naționalei României.

Totuși, în ciuda zonurilor, până în momentul de față niciun demers oficial nu a fost făcut din partea clubului italia, care așteaptă, probabil, să-l vadă pe Drăgușin la treabă și în meciurile rămase de disputat în grupe înainte de a face o ofertă oficială.

Tottenham s-ar putea despărți de Emerson Royal

Dacă în privința lui Drăgușin lucrurile sunt încă neclare, Tottenham este la un pas să se despartă de Emerson Royal.

Fotbalistul de 25 de ani transferat de Tottenham de la Barcelona în schimbul a 25 de milioane de euro a recunoscut că se află în tratative pentru a părăsi clubul.

"Adevărul este că încă nu am nimic concret. Evident, știu că Milan este în discuții cu clubul (Spurs), s-a interesat de mine", a spus Emerson, potrivit tbrfootball.

În sezonul încheiat de curând, fundașul dreapta a disputat 24 de meciuri în tricoul lui Tottenham, reușind să marcheze un gol.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!