Samuel Eto o Campionatul Mondial Fotbal extern

VIDEO Imagini șocante! Samuel Eto'o l-a luat la șuturi pe un bărbat la Campionatul Mondial! Fostul fotbalist și-a ieșit din minți 

Samuel Eto'o (41 ani) a șocat lumea după ieșirea nervoasă pe care a avut-o la finalul unui meci de la Campionatul Mondial. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 11:24
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 17:52

Fostul fotbalist a participat la meciul din optimile de finală dintre Brazilia și Coreea de Sud, scor 4-1, iar la final a fost implicat într-un conflict, care s-a încheiat cu imagini șocante. Samuel Eto'o a fost surprins într-o ipostază deloc plăcută, în timp ce agresa un bărbat. 

Samuel Eto'o a lovit cu piciorul un bărbat la ieșirea de pe stadion! 

Camerunezul părăsea stadionul când a fost asaltat de fani care l-au recunoscut, pentru a face mai multe poze. Fostul jucător, trecut pe la FC Barcelona și Inter, a făcut poze cu majoritatea, în timp ce mergea, însă s-a arătat nemulțumit de modul în care unii fani se apropiau extrem de tare de el doar pentru a se poza alături de el. 

Unul dintre bărbați îl filma în continuu pe fostul atacant, transmițând mesaje către cameră, în ciuda faptului că Eto'o părea să-i fi spus clar să nu mai filmeze. Ulterior, președintele Federației din Camerun și-a ieșit din minți și a devenit agresiv, fiind ținut cu greu de persoanele apropiate, însă bărbatul care l-a enervat continua să filmeze. 

Furios, Samuel Eto'o s-a întreptat spre bărbat și l-a lovit cu piciorul în față, punându-l la pământ, asta după ce unul dintre apropiații fostului fotbalist reușise să îi ia camera. Momentul a fost surprins și postat pe rețelele sociale, Eto'o fiind dur criticat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!