FOTO ȘI VIDEO Imagini incredibile de la derby-ul din Grecia, întârziat cu 20 de minute! Suporterii lui PAOK au creat o atmosferă incendiară

PAOK olympiakos Razvan Lucescu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 22:31
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 22:42

PAOK - Olympiakos a fost derby-ul etapei 21 în campionatul Greciei.

Aflate la egalitate de puncte, formațiile aflate pe locurile trei și patru au terminat la egalitate, scor 0-0, la finalul unui meci care a fost întârziat cu 20 de minute. 

Oaspeții au cerut îndepărtarea unor bannere afișate în tribune, care aveau mesaje îndreptate către finanțatorul lor, Evangelos Marinakis.

Imediat după fluierul de start al partidei, atmosfera din tribune a devenit una incendiară, suporterii gazdelor creând un adevărat spectacol pirotehnic.

În urma acestui rezultat, PAOK și Olympiakos rămân la egalitate de puncte, 43, la cinci puncte distanță de liderul Panathinaikos.

Răzvan Lucescu: "Nu există comparație între fanii lui PAOK și cei ai lui Rapid"
 

Întrebat la emisiunea Superfanii dacă poate face o comparație între fanii lui Rapid, formație pe care a pregătit-o în trecut, și cei ai lui PAOK, Răzvan Lucescu a spus că este imposibil, având în vedere modul în care se trăiește fotbalul în Grecia și atmosfera de dinaintea și din timpul meciurilor formației sale.

"Nu există comparație, cu tot respectul. În favoarea celor de aici (n.r - din Grecia). Ca să înțelegeți foarte bine ar trebui să trăiți aici. În afară că Grecia este o țară care trăiește foarte puternic emoțional, PAOK este ceva special. Este în nordul Greciei, este opusul Atenei, e o zonă mai amărâtă din punct de vedere economic. Dacă vrei, da, ca Napoli cu nordul Italiei.

E incredibil! Pasiunea se transmite în familie și nu mă refer la tată-fiu, ci la familii întregi. Când mergem spre stadion e o pasiune... oameni în vârstă, tineri, în cupluri, oameni cu câte doi copii în brațe aruncă către autocar, gesticulează. N-ai posibilitatea să compari. Vă spun, e incredibilă energia degajată.

Sigur, în momentele de dificultate se transformă în ceva negativ, într-o presiune uriașă. Poate uneori e greu de gestionat", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Superfanii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!