Horațiu Moldovan a reacționat după ce fostul agent a anunțat că îl dă în judecată

Horatiu Moldovan Atletico Madrid Bogdan Apostu Fotbal extern Horațiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 23:45
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 23:45

Horațiu Moldovan (26 de ani), portarul celor de la Atletico Madrid ”a fost anunțat” marți seară că Bogdan Apostu, fostul său agent, îl va da în judecată.

Apostu l-a acuzat pe Moldovan că a trecut cu vederea faptul că trebuie să îi plătească bonusul de 7% din suma de transfer la Atletico. În plus, impresarul îi solicită goalkeeper-ului trei procente din toate contractele avute de Moldovan din 2021 încoace.

Horațiu Moldovan: ”Încearcă să-și facă imagine!”

Horațiu Moldovan a reacționat la scurt timp după anunțul făcut de Bogdan Apostu, prin intermediul agentului său Andrei Balmoș.

Portarul lui Atletico l-a acuzat pe Apostu că vrea să își facă imagine pe spatele său și a transmis că cei doi se vor duela în instanță.

Nu vreau să intru în jocul unui om care încearcă să-și facă o imagine doar raportându-se la reușitele altora. Domnul Apostu va avea la dispoziție scena din fața instanței ca să se desfășoare și să dea explicații”, a fost reacția fotbalistului, conform Fanatik.

Bogdan Apostu îl dă în judecată pe Moldovan

Nu aș vrea să mai vorbesc foarte mult despre asta, consider că am depășit un pic limita. Tot ce am făcut în fotbal am făcut în urma muncii pe care am depus-o și nu în urma vreunui scandal în care am fost implicat. O să îl dau în judecată, am pregătit deja actele.

Am auzit tot felul de oameni care spuneau că eu plâng după bani, inclusiv Pancu a spus, eu nu plâng după bani. O spun public, mare parte din banii pe care îi voi câștiga, dacă îi voi câștiga, îi voi dona și voi demonstra acest lucru cu documente.

Onoarea și credibilitatea trebuie să rămână, iar mie nu poate să imi ia nimeni demnitatea. Mare parte din banii pe care îi voi câștiga îi voi dona către copiii nevoiași sau către casele de copii și voi demonstra lucrul ăsta public.

Nu am nevoie de banii lui Horațiu, dar am nevoie ca jucătorii să înțeleagă că trebuie respectate contractele, iar demnitatea și onoarea trebuie să existe în fotbal”, a spus Bogdan Apostu la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!