Horațiu Moldovan, dat în judecată de agent după transferul la Atletico Madrid: ”Am pregătit deja actele!”

Horatiu Moldovan Atletico Madrid Bogdan Apostu Stranieri Horațiu Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 18:27
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 18:27

Horațiu Moldovan (26 de ani) a ajuns la Atletico Madrid în această iarnă, în urma transferului de la Rapid. Spaniolii au achitat clubului bucureștean clauza de 800.000 de euro.

La scurt timp după ce goalkeeper-ul a semnat cu clubul din La Liga, agentul Bogdan Apostul l-a acuzat pe Moldovan că a trecut cu vederea faptul că trebuie să îi plătească bonusul de 7% din suma de transfer.

Bogdan Apostu: ”Îl dau în judecată pe Moldovan, am pregătit deja actele!”

Bogdan Apostu nu a uitat de acest lucru și a anunțat că îl va acționa în instanță pe Horațiu Moldovan, iar agentul a transmis că, în cazul în care va câștiga procesul cu portarul ajuns la Atletico Madrid, va dona toți banii către casele de copii.

Nu aș vrea să mai vorbesc foarte mult despre asta, consider că am depășit un pic limita. Tot ce am făcut în fotbal am făcut în urma muncii pe care am depus-o și nu în urma vreunui scandal în care am fost implicat. O să îl dau în judecată, am pregătit deja actele.

Am auzit tot felul de oameni care spuneau că eu plâng după bani, inclusiv Pancu a spus, eu nu plâng după bani. O spun public, mare parte din banii pe care îi voi câștiga, dacă îi voi câștiga, îi voi dona și voi demonstra acest lucru cu documente.

Onoarea și credibilitatea trebuie să rămână, iar mie nu poate să imi ia nimeni demnitatea. Mare parte din banii pe care îi voi câștiga îi voi dona către copiii nevoiași sau către casele de copii și voi demonstra lucrul ăsta public.

Nu am nevoie de banii lui Horațiu, dar am nevoie ca jucătorii să înțeleagă că trebuie respectate contractele, iar demnitatea și onoarea trebuie să existe în fotbal”, a spus Bogdan Apostu la Digi Sport.

Horațiu Moldovan nu a debutat încă la Atletico Madrid

Horațiu Moldovan a ajuns la Atletico Madrid la finalul lunii ianuarie și a semnat un contract valabil până în anul 2027.

Totuși, goalkeeper-ul nici nu a apucat să debuteze în poarta madrilenilor, pentru că portarul titular este Jan Oblak, unul dintre cei mai buni portari din Europa.

  • 2.5 milioane de euro este cota de piață a lui Horațiu Moldovan, potrivit Transfermarkt.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!