VIDEO Gata cu fotbalul?! Lionel Messi a debutat ca actor într-un serial de comedie

Lionel Messi Adrian Suar Andres Parra Gustavo Bermudez Los Protectores Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 10:20
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 10:21

Cel mai bun jucător al lumii s-a transferat în această vară de la PSG la Inter Miami.

Starul Lionel Messi a debutat ca actor într-un serial argentinian, "Los Protectores", în care interpretează propriul rol, în faţa unui trio de reprezentanţi ai jucătorilor de fotbal, informează EFE.

Aceasta participare a căpitanului selecţionatei Argentinei are loc în cel de-al doilea sezon al comediei lansate de "Star Original Productions", avându-i drept protagonişti pe argentinienii Adrian Suar şi Gustavo Bermudez, alături de columbianul Andres Parra, care interpretează rolurile de agenţi de fotbalişti.

Scena din film la care participă actorul Lionel Messi

Messi participă la o scenă distractivă de cinci minute, în care se întâlneşte cu cei trei impresari pentru a vorbi despre un proiect de sprijinire a tinerilor care joacă pentru diferite cluburi din Europa, iar situaţia scapă de sub control din cauza solicitării de fotografii şi videoclipuri şi a propunerii unei afaceri care dă naştere unui schimb intens de priviri.

Scena se încheie cu un toast între Messi şi cei trei impresari, în seria de şapte episoade care a început să fie difuzată duminica trecută pe serviciul de streaming Star+.

Serialul ”Los Protectores”, filmat la Buenos Aires și Paris

Filmat în diferite locaţii din Buenos Aires şi Paris, noul sezon prezintă diverse situaţii distractive legate de aventurile celor trei protagonişti ai săi şi dezvăluie relaţiile de putere şi competiţie tipice lumii agenţilor de fotbalişti.

Al doilea sezon începe la un an după înfiinţarea "Los Protectores S.A.", când cei trei parteneri ai săi se bucură că au reuşit să poziţioneze compania drept una dintre cele mai importante agenţii de reprezentare a fotbalului din America Latină şi Europa, dar suferă în mod neaşteptat pierderea portofoliului său de jucători, aşa că aceştia vor face imposibilul pentru a recupera ceea ce le aparţine.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!