VIDEO Gafe monumentale la River Plate, antrenată acum de fostul star al lui Bayern Munchen și Manchester City, Martin Demichelis

River Plate Arsenal Sarandi Bayern Munchen Manchester City Martin Demichelis Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 10:34
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 10:44

River a pierdut acasă, pe ”El Monumental”, în ultima etapă din campionatul Argentinei, 1-2 cu Arsenal Sarandi.

Cu un nou antrenor principal, fostul internațional argentinian Martin Demichelis, River Plate nu are un debut de sezon reușit, iar în ultima etapă a fost învinsă chiar pe ”El Monumental” de Arsenal Sarandi, scor 1-2.

Jose Paradela a deschis scorul în minutul 8, dar oaspeții au egalat după o serie de gafe de cascadorii râsului în defensiva lui River Plate, prin Lautaro Guzman ('64 - din penalty).

Golul victoriei lui Arsenal Sarandi a venit pe final, în minutul 81, autor fiind Luis Leal.

River este, după cinci etape, pe locul 8 în clasamentul din Liga Profesional de Futbol, campionatul-maraton al Argentinei care cuprinde nu mai puțin de 28 de echipe!

Martin Demichelis a antrenat până acum doar juniorii și rezervele lui Bayern Munchen

Martin Demichelis (42 de ani), vicecampion mondial cu naționala Argentinei în 2014 și fost fotbalist la Bayern Munchen sau Manchester City, se află la prima sa experiență ca antrenor principal la o echipă de top.

El a fost numit la River în luna noiembrie a anului trecut, după ce anterior le mai pregătise pe Bayern Munchen Under 19 și pe Bayern Munchen II.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!