freddy rincon accident Freddy Rincon Columbia Fotbal extern

VIDEO Fostul star de la Real Madrid și căpitan al naționalei Columbiei, în stare critică după un accident horror de mașină! 

Freddy Rincon (55 ani) a fost implicat într-un accident de mașină și se luptă pentru viața lui. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Aprilie 2022, 13:43
Data actualizarii: Marti 12 Aprilie 2022, 13:58

Fostul star al lui Real Madrid și căpitan al naționalei Columbiei, Freddy Rincon, a fost internat în spital după ce a suferit traume severe la cap, după un accident de mașină petrecut în cursul dimineții zilei de luni. Rincon se afla în capitala Bogota când s-a petrecut accidentul. 

Freddy Rincon, în stare critică la spital după accidentul de mașină suferit 

Fostul mijlocaș central a fost transportat de urgență la o clinică privată, după cum se arată și în comunicatul spitalului și băgat într-o operație de urgență, ce a durat 3 ore. Starea lui Rincon este critică, după cum a dezvăluit doctorul Laureano Qintero. 

„Cu acordul familiei sale, confirmăm că Freddy Eusebio Rincon Valenciia a fost internat la clinică. După evaluări inițiale, echipa de specialiști a decis să îl opereze. A suferit traume severe la cap. Starea lui este critică”, a anunțat medicul citat de The Sun

Real Madrid a postat un comunicat de susținere pentru fostul său jucător: „Din partea celor de la Real Madrid, toată puterea și afecțiunea noastră merge către Freddy Rincon, în urma accidentului în care a fost implicat. Îi trimitem încurajările noastre și sperăm să treacă peste acest moment dificil cât mai repede!”

VIDEO - Momentul accidentului lui Freddy Rincon: fostul jucător a trecut pe roșu 

Au apărut și primele imagini de la accidentul lui Freddy Rincon. Fostul fotbalist se afla la volanul autoturismului său și a trecut pe roșu la semafor, într-o intersecție, moment în care a fost lovit în plin de un autobuz. Atât Rincon, cât și alte trei persoane, inclusiv șoferul autobuzului, au fost rănite.

Freddy Rincon a fost adversarul naționalei României în ambele partide de la Campionatul Mondial din 1994 și cel din 1998. Fostul mijlocaș a fost titular în cele două meciuri pierdute de Columbia, 1-3, respectiv 0-1.

  • Baranquillas, Independiente Santa Fe, CS America, Palmeiras, Napoli, Real Madrid, Corinthians, Santos și Cruzeiro sunt echipele pentru care a jucat Freddy Rincon, retras din activitate în 2013.
  • 85 de meciuri a jucat pentru naționala Columbiei, având 17 goluri marcate.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies