Tragedie în lumea sportului! O tânără jucătoare, de doar 20 de ani, a murit după ce s-a accidentat în timpul meciului 

Rugby Maddy Lawrence rugby feminin tragedie in rugby Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 17:50
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 17:51

Maddy Lawrence (20 ani) a sfârșit tragic după o accidentare suferită în timpul meciului. 

Tânăra era jucătoare de rugby, originară din Bristol, fiind legitimată la UWE în echipa feminină. Maddy a murit vineri, 25 martie, la spital, după cum a anunțat clubul într-o postare pe contul de Instagram. 

Jucătoarea de rugby a suferit o accidentare serioasă la meciul jucat pe data de 7 martie, în urma unui tackle pe care l-a încasat în timpul desfășurării partidei. La 18 zile de la incident, tânăra a murit în spital, iar ca formă de respect, clubul a anunțat că va retrage numărul cu care ea evolua, 11. 

Maddy Lawrence a murit după o accidentare suferită în timpul meciului 

„Celebrăm viața lui Maddy Lawrence, care ne-a părăsit, din păcate, prea devreme pe 25 martie. Maddy era exemplul perfect de ce înseamnă să fii o jucătoare de rugby a UWE. A reprezentat cu mândrie clubul nostru atât pe teren, cât și în afara lui, făcându-și loc în acest sport și în familia noastră. Maddy a fost o fată în apropierea căreia te distrai. Întotdeauna când zâmbea și râdea nu puteai să nu râzi alături de ea. 

Astfel de jucătoare, prietenă, soră și fiică era Maddy. Energia sa foarte bună a marcat clubul, va fi întotdeauna numărul 11 al nostru și va fi prietena noastră pentru totdeauna. Vom retrage tricoul cu numărul 11 în onoarea lui Maddy și în aminirea ei. Odihnește-te în pace, fata noastră frumoasă”, se arată în comunicatul postat pe UWE Rugby.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!