Vytautas Cerniauskas accident Dinamo FC Vaslui FK RFS Fotbal extern

FOTO Fostul portar al lui Dinamo, la un pas de moarte! Autocarul în care se afla împreună cu echipa s-a răsturnat

Din fericire, nu au existat victime, cei mai mulți dintre fotbaliști suferind leziuni minore în urma accidentului rutier.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:28
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 08:33

Titular în amicalul echipei sale, campioana Letoniei FK RFS, cu finlandezii de la HJK Helsinki, fostul portar dinamovist Vytautas Cerniauskas (32 de ani) s-a aflat în autocarul care, la întoarcerea spre Riga, s-a răsturnat în urma unui accident rutier.

Comunicatul clubului: ”Având în vedere gravitatea accidentului, echipa a fost foarte norocoasă”

”Sâmbătă noaptea, pe drumul de întoarcere de la Helsinki, autocarul clubului a fost implicat într-un accident. La 40 de kilometri de Riga, autocarul s-a lovit de o mașină care circula din sens opus. Deși viteza nu era mare din cauza condițiilor meteo, impactul nu a putut fi evitat. În urma impactului, autocarul a ieșit în afara drumului și s-a răsturnat într-un șanț.

Cu toții, ajutându-ne unii pe alții, jucători și membri ai staff-ului, am reușit să ieșim folosind trapa de urgență. Doi fotbaliști și un membru al staff-ului au ajuns ulterior la spital, cu toții eram șocați.

Unul dintre jucători va fi operat la nas. În general, leziunile suferite de cei din grup au fost minore, fără să le pericliteze carierele. 

Având în vedere gravitatea accidentului, echipa a fost foarte norocoasă. Nimeni nu a murit și consecințele dureroase au fost evitate”, a postat clubul leton pe pagina oficială de Facebook.

A câștigat Cupa Ligii cu Dinamo în 2017

Cerniauskas, care este internațional lituanian, a ajuns în Letonia în 2020, când a semnat cu FK RFS din Riga. 

El a jucat șase sezoane în Liga 1, mai întâi la FC Vaslui, între 2010 și 2014, și apoi la Dinamo, în două rânduri, 2015-2016 și 2017. Cu gruparea din ”Ștefan cel Mare” a câștigat Cupa Ligii în 2017.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!