Ivan Toney Ivan Toney transfer Pariuri Fotbal extern

Forțele Europei se luptă pentru transferul atacantului suspendat pentru pariuri! Situație nemaiîntâlnită 

E luptă mare pentru un fotbalist care nu a mai jucat din luna mai, suspendat din cauza faptului că a fost prins încălcând regulamentul pariurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 19:00
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 19:02

Ivan Toney, în vârstă de 27 de ani, în prezent sub contract cu Brentford, nu a mai jucat din luna mai, fiind prins că a pariat. Până în ianuarie 2024 nu va mai putea intra pe teren, dar din septembrie se pregătește alături de colegii săi.

Cu toate acestea, în ciuda scandalului și a faptului că nu a mai simțit ”gustul” unui meci de luni bune, Toney este dorit de marile forțe din Premier League, Arsenal, Chelsea și Tottenham, după cum notează publicațiile de presă sportivă din Anglia.

Ivan Toney, dorit de forțele din Premier League! 

Brentford este dispusă să își cedeze atacantul pentru aproximativ 70 de milioane de euro, dar anterior scandalului cerea cu aproape 20 de milioane de euro mai mult.

”Suntem un club care trăiește și din vânzarea jucătorilor, iar dacă primim prețul potrivit orice jucător poate pleca.

Dacă jucătorii au crescut alături de noi, dacă sunt suficient de buni pentru a merge la cluburile de top, atunci asta trebuie să se întâmple”, a declarat antrenorul Thomas Frank despre situația jucătorilor săi, implicit despre cea a lui Ivan Toney.

Toney, care a marcat 20 goluri în 33 de meciuri din Premier League în sezonul trecut, nu a fost convocat la naţionala Angliei pentru Cupa Mondială din Qatar. Toney, atacantul echipei Brentford, a fost suspendat opt luni după ce a recunoscut că a încălcat regulile Federaţiei Engleze de Fotbal privind pariurile, în luna mai.

Ivan Toney a ratat Cupa Mondială din cauza suspendării 

De asemenea, Toney a fost amendat cu 50.000 de lire sterline şi avertizat în legătură cu comportamentul pe care-l va avea în viitor pentru 232 de încălcări ale regulilor FA privind pariurile.

Suspendarea a intrat în vigoare cu efect imediat, dar atacantul de 27 de ani s-a putut întoarce la antrenamentele lui Brentford cu patru luni înainte de încheierea ei, la 17 septembrie. El nu va putea juca, însă, până pe 17 ianuarie 2024.

Jucătorul a fost acuzat, în noiembrie 2022, de 232 de încălcări ale regulamentului, pentru perioada 2017 şi 2021.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!