Fotbal extern

Football Leaks | Dezvaluire INCREDIBILA! Cel mai bine platit jucator din lume e argentinian, dar nu e Messi! Salariu de 33 mil. euro pe an!

Pe langa dezvaluirile legate de Cristiano Ronaldo, Mourinho, Ozil sau Falcao, Football Leaks a mai publicat si alte informatii surprinzatoare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2016, 17:16

Cel mai bine platit fotbalist din lume nu e Messi! E tot un jucator argentinian, dar care nici macar nu mai joaca in Europa.

Este vorba despre Ezequiel Lavezzi, cel care castiga o adevarata avere in China. Fostul jucator de la Napoli si PSG a fost convins de chinezii de la Hebei China Fortune cu un salariu astronomic de aproape 580.000 de euro pe saptamana! Adica aproape 33 de milioane de euro pe an, iar asta suma cu care jucatorul ramane dupa plata impozitelor!

Contractul lui Lavezzi a fost publicat de Football Leaks, alaturi de documentele care arata ca Ronaldo tine ascunsi peste 150 de milioane de euro in conturi offshore, la fel ca Mourinho, Ozil sau Falcao pentru a evita plata de impozite.

Lavezzi nici macar nu a marcat pentru Hebei de la transferul din luna ianuarie. A jucat doar 10 partide, fara sa impresioneze. 

Modifică setările cookies