Final de cariera pentru inca un jucator fenomenal: Recoba a jucat meciul de adio alaturi de Zanetti, Valderrama si Riquelme si a marcat superb

Final de cariera pentru inca un jucator fenomenal: Recoba a jucat meciul de adio alaturi de Zanetti, Valderrama si Riquelme si a marcat superb

•Ajuns la 40 de ani, Alvaro Recoba a decis sa isi incheie cariera
•Fostul superstar al Interului si al nationalei Uruguayului a jucat un meci de retragere in fata unei arene pline
•Valderrama, Riquelme, Zanetti si Zamorano au participat la meciul sau de retragere

Alvaro Recoba a decis sa agate ghetele in cui la varsta de 40 de ani, dupa o cariera fenomenala in care a jucat pentru Danubio, Nacional Montevideo, Inter ori Torino. Fotbalistul cu 69 de selectii si 11 goluri la nationala tarii sale si-a jucat meciul de adio la Montevideo.

La testimonialul organizat de "El Chino" au participat, printre altii, Carlos Valderrama, Juan Roman Riquelme, Javier Zanetti si Ivan Zamorano. De asemenea, Luis Suarez si Zlatan Ibrahimovic i-au trimis mesaje lui Recoba.

"Am fost norocos sa joc alaturi de atat de multi campioni si voi fi mereu recunoscator. Am jucat intotdeauna fotbal cu zambetul pe buze, a fost hobby-ul meu transformat intr-un job si mi-am dorit intotdeauna sa ii fac pe oameni sa se simta bine. Nu am regrete. Daca am facut si greseli, ele fac parte din viata mea si imi servesc acum drept exemple", a spus emotionat Alvaro Recoba.

Recoba a inscris si un gol in meciul de la Montevideo, care s-a jucat cu casa inchisa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies