BOMBA VERII | Real Madrid vrea sa-l transfere pe Mbappe, nu pe Neymar! Detalii de ULTIMA ORA
Miercuri 16 Mai 2018, 12:24

BOMBA VERII | Real Madrid vrea sa-l transfere pe Mbappe, nu pe Neymar! Detalii de ULTIMA ORA

Real Madrid este punctul de a face o mutare surprinzatoare pe piata transferurilor.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Daca pana acum presa internationala specula intens pe marginea unui eventual transfer al lui Neymar de la PSG, publicatia Sport noteaza ca madrilenii au o alta mutare in vizor.

Conform sursei citate, Real Madrid vrea sa-l transfere pe Mbappe. Potrivit sursei citate, negocierile pentru Mbappe au fost ascunse de madrileni in spatele interesului pentru Mbappe.

Real Madrid l-a dorit pe Mbappe si in vara trecuta, insa jucatorul a ales sa vin la PSG. Din punct de vedere tehnic, Mbappe nu este inca jucatorul lui PSG. Tanarul francez este venit de la Monaco sub forma de imprumut, urmand ca in aceasta vara sa fie achitate 180 de milioane de euro pentru un transfer definitiv. Madrilenii spera sa profite de aceasta situatie si sa-l aduca pe Mbappe.Klaus Iohannis, despre Pilonul II de Pensii: Se face ping-pong cu declarații. Îi somez pe guvernanți să-și revină
BRAT