Gareth Bale Eden Hazard Real Madrid Fotbal extern

FOTO Faza care face înconjurul lumii! Gareth Bale, surprins în timp ce râde în hohote de Hazard. Ce l-a amuzat

Gareth Bale s-a amuzat copios pe seama colegului său de la Real Madrid, Eden Hazard.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 17:49
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 17:53

Gareth Bale s-a amuzat pe seama faptului că Eden Hazard, coechipierul său belgian de la Real Madrid, nu a fost introdus în meciul cu Athletic Bilbao, pierdut joi (0-1) în sferturile de finală ale Cupei Spaniei.

În minutul 75 al meciului de la Bilbao, antrenorul Carlo Ancelotti l-a chemat înapoi pe Eden Hazard pe banca de rezerve, deşi acesta se încălzea pentru o eventuală intrare în joc. 

Scena nu a trecut neobservată, nici pe banca lui Real, nici în presa spaniolă. Celebrul talk-show El Chiringuito a scos în evidenţă atitudinea lui Gareth Bale, care a fost deosebit de surprins şi de amuzat de situaţia internaţionalului belgian la marginea terenului, potrivit agerpres.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti a explicat care a fost rațiunea sa. „De ce vorbiţi de Bale, Hazard şi Jovic? De ce nu vorbiţi de Ceballos, de Carvajal? Nu există jucători pedepsiţi. 

Am luat nişte decizii care nu i-au implicat pe aceşti jucători, dar ca să fiu sincer, trebuie vorbit de Ceballos, care n-a jucat niciun minut, şi de cei care au fost pe bancă, ca Vallejo, care sunt de acelaşi nivel”, a spus tehnicianul după meci.

Bale nu a mai jucat pentru Real de la sfârşitul lui august, în timp ce Hazard are 18 meciuri în acest sezon în toate competiţiile pentru echipa madrilenă.

Modifică setările cookies