Fotbal extern

Favorit clar pentru Balonul de Aur 2022! Messi și Ronaldo nu sunt nici măcar în top 5

Deși au trecut mai puțin de patru luni din 2022, presa internațională și casele de pariuri deja discută și oferă cote favoriților la Balonul de Aur, premiu care va fi acordat la finalul anului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 21:02
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 21:02

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, cei care au câștigat trofeul de șapte, respectiv cinci ori în ultimii 13 ani, nu sunt văzuți cu șanse nici măcar la top 5, potrivit spaniolilor de la Marca.

Karim Benzema, favorit pentru Balonul de Aur 2022

Principalul favorit pentru premiul de cel mai bun jucător al anului este Karim Benzema, atacantul lui Real Madrid, care traversează cel mai bun sezon din carieră, cu 39 de goluri în 40 de meciuri.

Francezul, care a avut un rol crucial la calificarea spaniolilor în semifinalele Ligii Campionilor, are în acest moment o cotă de 2.50 la casele de pariuri pentru câștigarea trofeului.

Benzema este urmat de Mohamed Salah (6) și Kevin de Bruyne (8,5), de la Liverpool, respectiv Manchester City. Prezența lor este explicată, pe lângă performanțele individuale, prin forma excelentă traversată de cele două cluburi din Anglia, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor.

Kylian Mbappe are acum cota 10 pentru câștigarea Balonului de Aur, după un sezon dezamăgitor al lui PSG, care se va mulțumi doar cu titlul din Ligue 1. Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern, eliminat și el din Champions League, este văzut cu a cincea șansă.

Cum arată cotele la pariuri pentru Balonul de Aur 2022

  • Karim Benzema - 2,5
  • Mohamed Salah - 6
  • Kevin De Bruyne - 8,5
  • Kylian Mbappe - 10
  • Robert Lewandowski - 11
Modifică setările cookies