Emoționant! Mesajul postat de fiica lui Pele din spitalul în care fostul mare fotbalist este internat

Pele Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 11:33
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 11:42

Una dintre fiicele lui Pele, Kely Nascimento, a postat pe rețelele de socializare un mesaj din spitalul în care este internat legendarul brazilian.

Fiica lui Pele s-a fotografiat în timp ce îl înbrățișează pe fostul mare fotbalist și a împărtășit momentul cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare.

„Continuăm aici, cu luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a notat femeia pe Instagram, alături de o fotografie.

Zilele trecute, medicii de la Spitalul Albert Einstein au anunţat că Pele are nevoie de îngrijiri medicale speciale în această perioadă, având în vedere faptul că brazilianul are insuficienţă renală şi cardiacă şi cancerul progresează.

Pele (82 de ani) a fost internat la Spitalul Albert Einstein, din Sao Paulo, în ziua de 29 noiembrie.

„Crăciunul nostru acasă a picat!”

Şi două dintre fiicele fostului fotbalist, Kely Nascimento şi Flavia Arantes, au anunţat pe conturile lor din social-media că Pele va rămâne internat pe perioada Crăciunului: 

„Crăciunul nostru acasă a picat! Am decis împreună cu medicii că, din diverse motive, este mai bine să rămânem în spital, alături de această a doua familie a noastră, echipa spitalului Albert Einstein”, au scris Kely şi Flavia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!