Fotbal extern

EXCLUSIV | Hagi, aproape sa izbucneasca in lacrimi: "Imens, un geniu. N-o sa uit niciodata ce s-a intamplat dupa meciul din '90!" Momentul despre care nu s-a stiut nimic

Maradona si-a pierdut viata la 60 de ani, in urma unui stop cardiac. AICI sunt toate detaliile.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Noiembrie 2020, 18:59
Data actualizarii: Joi 26 Noiembrie 2020, 01:11

Hagi, "Maradona din Carpati", a avut mai multe intalniri cu Maradona de-a lungul carierei. Mai intai, cei doi au jucat unul impotriva celuilalt intr-un amical disputat la Vigo in 1985. S-au intalnit si la Mondialul din '90, cand Hagi a mers in vestiarul Argentinei pentru a-i cere tricoul. Intr-un interviu exclusiv pentru www.sport.ro, Hagi si-a spus primele ganduri dupa disparitia lui D10S Maradona.

"Am pierdut un jucator imens, un geniu, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Prea tanar... Pentru mine e un fotbalist enorm, atat de mare, s-a stins repede, prea repede. E o zi trista la nivel mondial! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Marii sportivi, geniile ca el au tras dupa ei copiii, sa iubeasca fotbalul, sa fie langa el.

Nimeni n-o s-o faca la fel ca el. Eu am jucat cu el, am avut onoarea, placerea sa joc acele meciuri, la Vigo, in 1985, apoi la Mondiale, in 90, in 94 n-a putut sa joace, din pacate. Am schimbat tricoul cu el, a fost amabil, dragut, era pe masa de masaj dupa meciul din Italia, avea probleme la glezna. A fost dragut, m-a primit, mi l-a dat, a fost un moment unic pentru mine. A fost unic, va ramane intotdeauna in inima noastra.

In 90 a fost un meci in care am vrut sa arat cat de bun sunt, a fost un fotbalist atat de mare! Maradona a plecat de langa noi, suntem tristi. E un geniu, unic prin tot ce-a facut. Nu poate fi asociat sau asemanat cu nimeni, ne-am bucurat de fotbalul lui", a spus Hagi pentru www.sport.ro.

CITESTE SI

Modifică setările cookies