Enzo Fernandez le forțează mâna portughezilor de la Benfica. Gestul cu care argentinianul i-a înfuriat pe fani

Enzo Fernandez Benfica Chelsea Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 16:33
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 16:38

Enzo Fernandez a revenit la antrenamentele celor de la Benfica după ce a călătorit în Buenos Aires fără permisiune pentru a petrecere Revelionul.

Relația dintre Benfica și mjlocașul argentinian se află într-un impas major. Proaspăt campion Mondial, fotbalistul a plecat în Buenos Aires pentru a petrece trecerea între ani acolo, fără să aibă acordul clubului, iar fanii au fost indignați de atitudinea și decizia acestuia.

Potrivit presei din Portugalia, Enzo Fernandez este dornic să plece de la Benfica, mai ales că mai multe cluburi sunt interesate de serviciile acestuia. Fotbalistul urmează să se întâlnească cu președintele clubului, pentru a-și anunța intențiile. 

Enzo Fernandez, aproape de Chelsea

Chelsea este clubul care a acceptat să plătească nu mai puțin de 120 de milioane de euro în schimbul său, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului său cu Benfica Lisabona.

Dacă mutarea se va întâmpla, atunci sud-americanul va deveni cel mai scump transfer din istoria clubului, depășind suma de transfer plătită pentru Romelu Lukaku, în valoare de 113 milioane de euro.

La Benfica, sud-americanul a bifat 24 de apariții, a reușit să se impună pe tabela de marcaj de trei ori și să paseze decisiv în cinci situații, în aproximativ 2.000 de minute pentru portughezi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!