El este brazilianul de senzație pe care se „bat” cluburile de top din Europa! Rivală din Premier League pentru Real Madrid și Barcelona 

Endrick Felipe Moreira de Sousa Arsenal fc barcelona Palmeiras Real Madrid Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 19:05
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 19:07

Brazilia a dat de-a lungul timpului unii dintre cei mai talentați fotbaliști ai planetei, iar cluburile europene au descoperit o nouă „perlă”. 

Endrick (16 ani) este jucătorul care a impresionat în Brazilia cu prestațiile sale în tricoul lui Palmeiras. Tânărul fotbalist a strălucit inițial la echipa de tineret a celor de la Palmeiras, iar apoi a ajuns în această vară la prima echipă, atrăgând și mai mult atenția cluburilor din Europa. 

Scouterii Barcelonei și cei ai lui Real Madrid au mers în repetate rânduri la meciurile lui Endrick, cele două cluburi exprimându-și interesul pentru puștiul care a debutat la doar 15 ani la prima echipă a lui Palmeiras. Cu toate astea, Barca și Real nu sunt singurele echipe cărora Endrick le-a atras atenția, după cum informează presa din Marea Britanie. 

Un club din Premier League se luptă cu Barca și Real pentru „perla” din Brazilia

Conform publicației '4-4-2', liderul din Premier League, Arsenal, este gata să intre în cursa pentru transferul lui Endrick în următoarele luni. Presa internațională îl anunță pe tânărul fotbalist drept „următorul superstar brazilian”, considerându-se că ar putea avea u parcurs similar cu cel al lui Neymar. 

Gilberto Silva, fost căpitan al lui Arsenal, în prezent agent de jucători a lăsat de înțeles că „tunrii” și-ar dori să îl transfere: „Există multă concurență pentru a reuși să semnezi cei mai buni jucători în marile ligi. Palmeiras va primi foarte multe apeluri de la multe cluburi pentru Endrick, cele mai bune cluburi din lume vor încerca să îl aducă. Dacă Arsenal reușește să îl aducă, ar face un transfer foarte bun”, a spus conform sport.es

  • 15 milioane de euro este cota lui Endrick conform Transfermarkt. 
  • 6 goluri în 9 meciuri a reușit tânărul fotbalist în acest sezon. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!