Cosmin Contra Arabia Saudita Damac Fotbal extern

Efectul Cosmin Contra! Antrenorul a bifat o nouă victorie la arabi, după ce l-a învins etapa trecută pe Mirel Rădoi

Damac se află pe locul șapte în clasamentul din campionatul Arabiei Saudite.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 17:37
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 17:37

Cosmin Contra a preluat-o pe Damac la începutul lunii martie, semnând un contract până la finalul lunii iunie, 2024. E al doilea club din Arabia Saudită pe care-l antrenează tehnicianul român.

Efectul Cosmin Contra! Antrenorul a bifat o nouă victorie la arabi, după ce l-a învins etapa trecută pe Mirel Rădoi

La debut, Cosmin Contra l-a învins pe Mirel Rădoi (Al Tai - Damac 1-3), iar acum, formația pe care o dirijează a mai reușit să câștige un meci în primul eșalon al Arabiei Saudite.

Damac a trecut la limită în etapa cu numărul 21 de Al Batin acasă, pe Stadionul „Prince Sultan bin Abdul Aziz” din Abha, grație reușitei lui Al Ammar din minutul șase.

După această victorie, Damac (28p) a urcat pe șapte în clasament. Trupa lui Cosmin Contra a înregistrat, în conescință, a șaptea victorie și mai deține șapte remize și șapte eșecuri.

Înainte să fie „instalat” Contra pe banca tehnică, ultima victorie reușită de Damac venea pe 20 ianuarie, în fața lui Al-Fateh. 3-1 s-a terminat atunci partida de la Abha.

Ce echipe a mai antrenat Cosmin Contra

Cosmin Contra a fost jucător-antrenor la FC Timișoara, unde s-a și retras din activitatea fotbalisitcă. Tehnicianul a mai stat pe banca tehnică a Academiei Getafe, a celor de la CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Getafe, GZ R&F, Alcoron, Dinamo, a fost selecționerul României în perioada 2017 - 2019, a revenit la Dinamo și a plecat în Arabia Saudită în 2021 la Al-Ittihad, iar acum este legitimat la Damac.

Cele mai multe meciuri le-a bifat pe banca tehnică a celor del a Petrolul Ploiești. Potrivit statisticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt, Cosmin Contra a înregistrat 58 de partide la echipa de pe „Ilie Oană” și, totodată, a obținut o medie de 2.05 puncte pe meci la „lupii galbeni”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!