E gata! Ianis Hagi schimbă echipa: „A eșuat și și-a bătut joc de club! Acesta a fost destinul lui”

Ianis Hagi alaves rangers Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 16:23
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 18:38

„Nu a fost suficient de bun.”

Ianis Hagi (25 de ani) are viitorul incert din vară. Românul nu va fi păstrat de Deportivo Alavés, echipă unde este împrumutat de Rangers. Pe de altă parte, nici scoțienii nu-l mai vor pe Hagi Jr., care a jucat doar 17 minute în La Liga în 2024. 

După prestația cu Villarreal (1-1), din weekend, Ianis Hagi nici măcar nu a primit notă din partea ziarelor din Țara Bascilor. În acel meci, românul a prins pe teren patru minute, în care a atins mingea de patru ori și a pierdut de două ori posesia!

E gata! Ianis Hagi nu va continua la Rangers: „E în plus, și-a bătut joc de club!”

„Poate fi sfârșitul drumului pentru Ianis Hagi la Rangers”, scrie publicația Ibrox Noise. Jurnaliștii din Scoția subliniază că românul deja nu mai intra în planurile clubului din Glasgow în momentul în care a fost împrumutat în Spania.

Acum, odată ce „eșecul lui Hagi în La Liga continuă”, Rangers pare acoperită și cel mai probabil va renunța la jucătorul român. „Hagi este complet în plus în acest moment pentru Rangers. Având în vedere că nu prinde minute în Spania, nu ar putea aduce nimic din ce nu avem deja la echipă”, mai notează scoțienii.

„Pe deasupra, și-a complicat singur situația la Rangers. A cerut să joace mai mult, ca și cum i se cuvenea, când era antrenor Michael Beale. Apoi și-a bătut joc încă o dată de club odată ajuns în Spania, spunând că acolo își dorește să fie, deși era doar împrumutat”, mai scrie sursa citată.

Scoțienii l-au văzut pe Hagi în Spania și au concluzionat: „Nu e suficient de bun!”

„Hagi nu se va întoarce”, concluzionează ziariștii din Scoția, care amintesc că numărul său a fost deja oferit lui Fabio Silva. După ce împrumutul său la Alavés va expira, românul urmează fie să fie împrumutat în altă parte, fie să fie vândut. 

„Philippe Clement a fost foarte clar: vrea doar jucători care doresc 100% să fie la acest club, „din toată inima”. Iar Hagi nu se califică la acest criteriu, având în vedere ceea ce a spus”, subliniază scoțienii.

În acest an, Hagi Jr. a fost rezervă nefolosită în jocurile lui Alavés cu Real Sociedad, Sevilla, Cádiz și Almería. Singurele meciuri în care Ianis a fost titular în 2024 au fost în Cupa Spaniei: 1-0 cu Betis (65 de minute) și 0-2 cu Athletic Bilbao (integralist). Ambele sale prestații au fost criticate de presa din Țara Bascilor. 

„Acesta a fost destinul lui, aici și-a dorit să ajungă și a ratat totul. Nu a fost suficient de bun”, explică, sec, scoțienii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!