OFICIAL După doar 26 de zile la noua echipă și 2 goluri în Conference League, fostul fotbalist al lui Dinamo s-a transferat iar

Dan Spataru Conference League Dinamo milsami orhei Uzbekistan Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 13:42
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 13:44

Dan Spătaru a ajuns la a patra formație în acest an calendaristic: Ararat-Armenia, FC Noah, Milsami Orhei și, acum, AGMK Olmaliq din Uzbekistan.

Dan (sau Danu) Spătaru, unul dintre cei doar trei fotbaliști moldoveni care au evoluat la prima echipă a lui Dinamo de-a lungul istoriei, a semnat la începutul lui iulie cu Milsami Orhei, reprezentantă a Republicii Moldova în preliminariile Conference League, de unde însă a plecat la sfârșitul lunii!

A evoluat pentru Milsami doar în cupele europene, unde a și înscris două goluri (în 2-0 cu Panevezys în turul 1 preliminar din Conference League și în 2-2 cu KuPS în turul 2 preliminar), iar după doar 26 de zile s-a transferat din nou.

Dan Spătaru a jucat în Liga 1 la Dinamo și Poli Iași

Moldoveanul a semnat acum un contract pe un sezon cu AGMK Olmaliq din Uzbekistan, a anunțat clubul din țara ex-sovietică.

Astfel, Spătaru a ajuns la a patra formație în anul 2022: Ararat-Armenia, FC Noah (ambele din Armenia), Milsami Orhei și, acum, AGMK Olmaliq.

În ”Ștefan cel Mare”, mijlocașul ofensiv a fost legitimat în returul sezonului 2016-2017. El a evoluat în două meciuri din play-off-ul Ligii 1 și într-un meci din Cupă, după care a plecat la Poli Iași.

Din vacanță direct în Conference League

”Eram în vacanţă şi în căutarea unei noi echipe. M-a sunat domnul Tudor Starciuc, care conduce echipa Milsami la nivel administrativ. 

M-a ofertat pentru a încerca să ajut echipa în Conference League. Încercăm să trecem un tur sau două, deja vedem ce reuşim, iar apoi vom vedea cum vor evolua lucrurile", declara Dan Spătaru în momentul transferului la Milsami Orhei, conform MoldFootball.

Foto: FC Milsami Orhei

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!