Drogba, omagiat in Coasta de Fildes! Legendarul atacant a obtinut doctoratul onorific la o universitate de renume din Africa

Drogba, omagiat in Coasta de Fildes! Legendarul atacant a obtinut doctoratul onorific la o universitate de renume din Africa

Didier Drogba, fostul mare atacant al lui Chelsea, a primit o distinctie prestigioasa in Coasta de Fildes.

Candidatul la presedintia Federatiei Ivoriene de Fotbal si fostul capitan al Coastei de Fildes a fost numit doctor onofric al Retelei Universitatilor de Stiinta si Tehnologie din Arica, cunoscuta si ca RUSTA. Acest grad constituie cea mai inalta distinctie onorifica acordata de universitatile RUSTA pentru a recunoaste competenta si excelenta personalitatilor nationale sau internationale in principalele domenii ale activitatilor umane.

Didier Drogba este a treia personalitate care primeste aceasta distinctie dupa Zadi Kesse Marcel, fostul director al FMI pentru regiunea africana. Fostul jucator ivorian a fostul unul dintre cei mai prolific atacant din istoria selectionatei ivoriene, marcand de 65 de ori in 105 meciuri.

Fostul mare atacant a jucat pana la varsta de 40 de ani fotbal si a trecut de-alungul carierei la echipe precum Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai Shenhua, Galatasaray, Chelsea, Montreal Impact sau Phoenix Rising.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Escrocherie cu deșeuri de 3,5 milioane de euro. Firme-fantomă au încasat bani pentru reciclări inexistente
BRAT
Modifică setările cookies