"Dragostea nu tine cont de sex ori de nationalitate" O suedeza si o daneza au oferit momentul Campionatului Mondial! GALERIE FOTO

"Dragostea nu tine cont de sex ori de nationalitate" O suedeza si o daneza au oferit momentul Campionatului Mondial! GALERIE FOTO

Jucatoarea suedeza Magdalena Eriksson va juca alaturi de colegele sale din echipa nationala pentru o calificare in semifinalele Campionatului Mondial din Franta. Maine, Suedia intalneste Germania.

Magdalena Eriksson evolueaza pentru nationala Suediei, iar maine se va lupta pentru calificarea in semifinalele Campionatului Mondial din Franta. Suedia va intalni Germania! Magdalena Eriksson va fi sustinuta din tribune de o jucatoare daneza, iubita ei! Pernille Harder si Magdalena Eriksson sunt impreuna de 7 ani!

Cele doua jucatoare au oferit unul dintre momentele Mondialului, ele sarutandu-se pe teren dupa calificarea obtinuta de Suedia contra Canadei, scor 1-1. Ele au celebrat Pride Day.

"Dragostea nu tine cont de nationalitate, nici de sex", a fost mesajul care a facut inconjurul internetului.

Ambasada Suediei in Romania a reactionat de asemenea.

"Pentru a se califica la Cupa Mondiala, Suedia a eliminat Danemarca, al careui capitan de echipa, Pernille Harder, este iubita jucatoarei suedeze Magdalena Eriksson. Acum, daneza urmareste competitia imbracata in tricoul nationalei rivale, iar sarutul lor de la finalul meciului contra Canadei a facut inconjurul lumii", au scris reprezentantii Ambasadei de la Bucuresti.

Magdalena Eriksson joaca la Chelsea, in timp ce Pernille Harder evolueaza pentru Wolfsburg.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu, la Bruxelles pentru negocieri privind Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă
BRAT
Modifică setările cookies