E de 9 ani la Chelsea, dar a jucat doar 4 meciuri! Cel mai vechi fotbalist al londonezilor pleaca in sfarsit! Unde se transfera

E de 9 ani la Chelsea, dar a jucat doar 4 meciuri! Cel mai vechi fotbalist al londonezilor pleaca in sfarsit! Unde se transfera

Fundasul ceh Tomas Kalas (26 de ani) o paraseste pe Chelsea pentru Bristol City. Pana la oficializarea mutarii, el este cel mai vechi fotbalist detinut de echipa londoneza.

Noua ani a fost legitimat Tomas Kalas (26 de ani) la Chelsea. In tot acest timp, el a jucat doar 4 meciuri pentru formatia londoneza! International ceh, acesta a fost imprumutat la numeroase echipe, iar acum s-a hotarat sa plece de tot!

Kalas pleaca de la Chelsea dupa 9 ani


Tomas Kalas a fost achizitionat de Chelsea in 2010, iar de-a lungul anilor a fost imprumutat la Sigma Olomuc, Vitesse, Koln, Middlesbrough, Fulham si Bristol. El a obtinut o promovare cu Middlesbrough in Premier League.

La 9 ani de cand a semnat pentru prima data cu Chelsea, Tomas Kalas este pe cale sa paraseasca echipa londoneza. Presa britanica anunta ca acesta va deveni definitiv jucatorul lui Bristol City.

Dupa plecarea lui Kalas, cel mai longeviv jucator de la Chelsea va deveni spaniolul Cesar Azpilicueta, cumparat in 2012 de Abramovich.

VIDEO PROTVPLUS.RO

"Rabla pentru electrocasnice" începe vineri, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice
BRAT
Modifică setările cookies