VIDEO Doar în Arabia Saudită: un „ultras” al lui Al Hilal l-a lovit cu biciul pe atacantul rivalilor

Abderrazak Hamdallah Al Hilal Al Ittihad Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 08:30
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 08:31

Al Hilal a cucerit Supercupa Arabiei Saudite și continuă seria de invincibilitate.

Al Hilal a trecut în finală de Al Ittihad, scor 4-1, și a ajuns la 34 de meciuri consecutive fără eșec. Malcom (min. 5 și 89), Salem Aldawsari (min. 44) și Nasser Al-Dawsari (min. 90+6) au punctat pentru trupa lui Jorge Jesus, în timp ce Abderrazak Hamdallah (min. 21) a marcat pentru Al Ittihad.

Doar în Arabia Saudită: un fan al lui Al Hilal l-a biciuit pe atacantul rivalilor

Autorul singurului gol al învinșilor a fost în centrul unei scene desprinse din Evul Mediu, la finalul meciului. Atacantul marocan al echipei lui Marcelo Gallardo a fost filmat în timp ce se ceartă cu un fan al celor de la Al Hilal.

După ce Abderrazak Hamdallah a aruncat spre el cu apă, suporterul lui Al Hilal îi răspunde agresiv, cu două lovituri de bici! Vârful lui Al Ittihad a fost oprit cu greu să nu sară în tribune și să-i aplice o corecție fizică fanului. În cele din urmă, stewarzii au intervenit și au liniștit spiritele. 

Abderrazak Hamdallah, marcatorul de serviciu pentru Al Ittihad

În vârstă de 33 de ani, Abderrazak Hamdallah evoluează din 2021 pentru Al Ittihad. A marcat de 64 de ori în 80 de meciuri și este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. În acest sezon, a înscris de 26 de ori.

Hamdallah are și 26 de selecții în naționala Marocului, alături de care a participat la Mondialul din 2022, unde „leii din Atlas” au ajuns până în semifinale. Atacantul a evoluat în Europa un singur sezon, în 2013-2014, la Aalesund, în Norvegia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!