DEZASTRU TOTAL dupa derby! Focar de infectie dupa ce 7 fani au fost depistati pozitiv de Covid-19 dupa ce au mers la stadion

DEZASTRU TOTAL dupa derby! Focar de infectie dupa ce 7 fani au fost depistati pozitiv de Covid-19 dupa ce au mers la stadion

S-a produs inevitabilul dupa derby-ul sarbilor, Steaua Rosie - Partizan.

Steaua Rosie belgrad si Partizan Belgrad s-au intalnit acum o saptamana in derby-ul sarbilor. 25 000 de oameni au fost in tribune si s-a produs ceea ce nimeni nu isi dorea.

Sapte fani au contactat noul virus, dupa ce au facut deplasarea din Muntenegru pentru a vedea derby-ul. In Muntenegru nu mai existau cazuri noi de doua saptamani pana la aflarea acestei vesti.

"Eram pe zero de multa vreme si iata acum avem sapte pacienti, dintre care doi au ajuns la spital cu probleme serioase. Este evident ca deplasarea lor la meciul de la Belgrad a generat situatia. Ma astept ca importarea virusului sa duca la cresterea numarului de infectari in umratoarele zile.", a spus Jevto Erakovici, directorul centrului clinic de la Podgorica.

In Serbia erau peste 400 de cazuri active la ora meciului si 251 de persoane decedate. Partizan a castigat meciul cu 1-0 in meciul care conta pentru semifinalele Cupei Serbiei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies