Devastată de durere. Reacția lui Cathryn White-Cooper după moartea soțului său, Gianluca Vialli

Gianluca Vialli Cathery Whyte Cooper Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 14:35
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 17:26

Fostul mare atacant al naționalei Italiei s-a stins din viață vineri, la vârsta de 58 de ani. 

Internat de peste o lună la o clinică din Londra, Gianluca Vialli, medaliat cu bronz la CM 1990, suferea de cancer de colon, iar despre boala sa spunea că este "un tovarăș de călătorie care s-a urcat în trenul vieții și trebuie să mergi cu el". 

Medicii nu au mai avut cum să-l salveze pe Vialli, iar lumea fotbalului a fost cutremurată de durere. Vialli se întorsese "pe teren", în staff-ul lui Roberto Mancini, la Campionatul European din 2021, câștigat de Squadra Azzurra. 

Cathryn și Vialli erau căsătoriți din 2003

A produs unele dintre cele mai emoționante imagini ale turneului european, iar apoi s-a retras din echipa tehnică a prietenului Roberto Mancini. 

Revenit la Londra, unde era stabilit cu soția sa, Cathryn White-Cooper, Vialli a reînceput o luptă cu adversar nemilos. A venit la Londa și mama sa, din Italia, iar alături de el a fost tot timpul Cathryn, fost model. 

Pentru prima dată de la decesul fostului golgheter de la Sampdoria, Juventus și Chelsea, Cathryn Cooper-White a oferit o reacție pentru Gazzetta dello Sport. 

"Luca a fost un sportiv foarte talentat și respectat de peste tot în lume, dar a fost și cel mai iubitor soț și tată din lume. Suntem devastați! Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul vostru sincer", le-a scris Cathryn, celor de la Gazzetta dello Sport.

Cathryn și Gianluca Vialli s-au căsătorit pe 26 august 2003. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!