Reacția starului care s-a accidentat și ratează EURO 2024: ”Sunt trist și dezamăgit!”

Frenkie de Jong EURO 2024 Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 10:28
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 10:29

EURO 2024 aduce ghinion pentru o parte dintre starurile Barcelonei. 

După ce Robert Lewandowski a ieșit accidentat din amicalul disputat de Polonia împotriva Turciei și s-a vorbit inclusiv despre faptul că polonezul ar putea lipsi de la Campionatul European, încă un star al catalanilor a primit un verdict dur.

Reacția lui Frenkie de Jong după ce a aflat că va rata EURO 2024

Federația Olandeză de Fotbal a anunțat că Frenkie de Jong nu s-a refăcut încă după accidentarea suferită la finalul sezonului și va rata EURO 2024.

Starul catalanilor a reacționat printr-un mesaj emoționant distribuit pe rețelele sociale.

Sunt trist și dezamăgit că nu voi juca la EURO. Am făcut tot posibilul în ultimele săptămâni, dar, din păcate, glezna mea are nevoie de mai mult timp pentru a se reface.

Pentru mine este un vis și cea mai mare onoare să îmi reprezint țara la un turneu final, să port tricoul portocaliu, să intonez imnul și să simt susținerea întregii țări. Acum, la fel ca toți olandezii, voi susține echipa națională de pe margine”, a scris Frenkie de Jong pe Instagram.

 
  • 70 de milioane de euro este cota de piață a lui Frenkie de Jong, potrivit Transfermarkt.

Barcelona i-a propus lui Frenkie de Jong prelungirea contractului

Conducerea catalanilor ar vrea să-i prelungescă actualul contract mijlocașului olandez, scadent în 2026. Pentru a-l convinge, cei de la Barcelona sunt gata să-i ofere un salariu uriaș.

Pentru următorii doi ani, Frenkie de Jong va încasa 44 de milioane de euro: 20 de milioane de euro în sezonul 2024-2025, respectiv 24 în următorul sezon.

Frenkie de Jong nu a luat încă o decizie în acest sens și rămâne de văzut ce se va întâmpla în privința mijlocașului olandez în condițiile în care acesta este dorit și la Manchester United.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!