Razvan Lucescu Panathinaikos PAOK Salonic Fotbal extern

Debut perfect de an pentru PAOK Salonic! Echipa lui Răzvan Lucescu a învins Panathinaikos de două ori în patru zile

PAOK Salonic are un debut de an spectaculos, fără înfrângere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:00
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 22:14

După victoria categorică din Cupa Greciei, când s-a impus pe teren propriu în fața celor de la Panathinaikos, scor 2-0, PAOK Salonic a mai obținut un rezultat spectaculos.

Cele două formații s-au întâlnit la o distanță de patru zile, de această dată în campionat, pe terenul echipei din Atena, iar elevii lui Răzvan Lucescu s-au impus cu un categoric scor de 3-0.

În urma acestui rezultat, PAOK și-a consolidat poziția a treia în clasament, cu 39 puncte și s-a apropiat la șase puncte de Panathinaikos, care are 45 puncte. 

Răzvan Lucescu: "Nu există comparație între fanii lui PAOK și cei ai lui Rapid"

Întrebat la emisiunea Superfanii dacă poate face o comparație între fanii lui Rapid, formație pe care a pregătit-o în trecut, și cei ai lui PAOK, Răzvan Lucescu a spus că este imposibil, având în vedere modul în care se trăiește fotbalul în Grecia și atmosfera de dinaintea și din timpul meciurilor formației sale.

"Nu există comparație, cu tot respectul. În favoarea celor de aici (n.r - din Grecia). Ca să înțelegeți foarte bine ar trebui să trăiți aici. În afară că Grecia este o țară care trăiește foarte puternic emoțional, PAOK este ceva special. Este în nordul Greciei, este opusul Atenei, e o zonă mai amărâtă din punct de vedere economic. Dacă vrei, da, ca Napoli cu nordul Italiei.

E incredibil! Pasiunea se transmite în familie și nu mă refer la tată-fiu, ci la familii întregi. Când mergem spre stadion e o pasiune... oameni în vârstă, tineri, în cupluri, oameni cu câte doi copii în brațe aruncă către autocar, gesticulează. N-ai posibilitatea să compari. Vă spun, e incredibilă energia degajată.

Sigur, în momentele de dificultate se transformă în ceva negativ, într-o presiune uriașă. Poate uneori e greu de gestionat", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea Superfanii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!