Cum traiesc fotbalistii romani la arabi! "Cu 5 dolari faci plinul de benzina!"

Autor: Sport.ro
Vineri 19 Martie 2010, 14:30
Cum traiesc fotbalistii romani la arabi! "Cu 5 dolari faci plinul de benzina!"

Romanii sunt la mare cautare in Arabia Saudita. Radoi este campion cu Al Hilal, iar Ion Marin impreuna cu Dorel Stoica si Danalache au facut un oras fericit, Dammam. Au scapat echipa din localitate, Al Ittifaq de la retrogradare.

Ion Marin, Danalache si Dorel Stoica duc o viata linistita la arabi. Au venit la Al Eltifaq cand echipa avea doar doua puncte si nimeni nu mai credea in salvarea de la retrogradare. Romanii au reusit  totusi imposibilul - au salvat echipa de la retrogradare cu patru etape inaintea finalului de campionat.

"Este o viata superba aici. Cu caldura avem probleme, sunt peste 30 de grade aici. In rest, ne simtim bine. S-a terminat campionatul, am iesit bine, am semnat prelungirea contractului pe un an de zile cu ei. Campionatul o sa inceapa in septembrie, pana in mai o sa facem doar antrenamente dupa care o sa luam vacanta", a spus Ion Marin pentru www.sport.ro

Romanii nu au probleme cu viata de la arabi - se descurca de minune.

"Traim intr-o zona unde au acces doar straini. Acolo avem piscina, sala de forta... Eu am un apartament de doua camere utilat cu totul... Mancarea este ieftina aici. De exemplu, am facut un plin de benzina cu doar 5 dolari", a spus Ioan Marin pentru www.sport.ro

Si la Dammam, Ion Marin a intalnit romani. "Sunt peste tot. In magazinele alimentare am intalnit ingineri petrochimisti. Erau din Constanta, Craiova. Sunt considerati specialisti de catre arabi in domeniul extractiei petrolului", mai spune Ion Marin.

Fostul mare fotbalist Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
BRAT

Modifică setările cookies