Cristiano Ronaldo, „acuzat” că îi îngreunează soarta lui Al-Nassr! Mărturia unui coechipier 

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Luiz Gustavo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 17:11
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 17:15

Luiz Gustavo a vorbit despre Cristiano Ronaldo și aportul superstarului la Al-Nassr. 

Cristiano Ronaldo (38 ani) a marcat primul său gol pentru Al-Nassr. Superstarul a fructificat o lovitură de la 11 metri, în minutul 90+3, împotriva lui Al Fateh, 2-2, și și-a menținut echipa pe primul loc în campionat, cu 34 de puncte după 15 meciuri, la egalitate cu Al-Shabab, dar cu un joc mai puțin. 

Luiz Gustavo îl vede pe Cristiano Ronaldo un factor de motivațional pentru Al-Nassr, dar și pentru adversari 

Luiz Gustavo (35 ani) este de părere că prezența lui Cristiano Ronaldo în atac le oferă fundașilor adverși un plus de motivație. Cu toate acestea, brazilianul trecut pe la Bayern Munchen este recunoscător că îl are în echipă pe deținătorul a 5 Baloane de Aur, pe care-l consideră un avantaj formidabil pentru Al-Nassr.  

„Prezența lui Cristiano Ronaldo îi stimulează pe rivalii săi să o bată pe lidera campionatului. Cristiano motivează pe toată lumea. Prezența lui garantează un avantaj formidabil pentru grupul nostru pentru că învățăm de la el în fiecare zi, datorită calităților sale fizice și tehnicine.

Cristiano Ronaldo a fost creat pentru provocări și mere le depășește cu succes. A marcat deja primul gol și s-a eliberat de presiune”, a declarat Luiz Gustavo pentru Corriere dello Sport

De ce nu a mai ajuns Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen în vara lui 2022 

Oliver Kahn (53 ani) a mărturisit că actuala campioană a Germaniei a fost în tratative cu Jorge Mendes (57 ani), fostul impresar al lui Cristiano Ronaldo, pentru a-l aduce pe superstar în Bundesliga. Acum a venit rândul lui Hasan Salihamidzic (46 ani) să dezvăluie de ce portughezul nu a semnat cu Bayern Munchen.  

„Am discutat despre Ronaldo. Dar i-am spus clar lui Jorge Mendes (n.r. - impresarul lui Ronaldo), că nu este fezabil pentru noi. Pachetul general nu se potriveşte lui Bayern, nici financiar, nici sportiv. Nu corespunde filosofiei noastre”, a declarat Hasan Salihamidzic pentru Bild. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!