Cristiano Ronaldo al nassr Arabia Saudita Fotbal extern

Cristiano Ronaldo, la Al Nassr | Marca anunță detaliile celui mai mare contract din istoria fotbalului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va fi noul jucător al formației saudite Al Nassr, conform mai multor surse credibile din presa internațională.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:05
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 23:20

Deși informația potrivit cărora portughezul ar fi primit o ofertă stratosferică de la Al Nassr apăruse cu câteva săptămâni înainte, presa din Arabia Saudită a anunțat, în această seară, că Ronaldo a semnat deja contractul, iar toate detaliile au fost puse la punct.

Marca: Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr. Salariu de 200 de milioane de euro pe an

Numeroase publicații importante din Europa au preluat informația, iar spaniolii de la Marca au confirmat-o: "Transferul lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr va fi oficial. Starul portughez a semnat deja contractul cu saudiții", au scris spaniolii, care au avansat acest scenariu încă de la începutul lunii decembrie.

Negocierile dintre cele două părți ar fi început în timpul Cupei Mondiale, iar acum au ajuns la final: "Lipsește doar ca Ronaldo să ajungă la Riad, iar Al Nassr va avea cea mai transfer din istoria sa", a scris Marca.

În ceea ce privește partea financiară, Ronaldo ar urma să încaseze un salariu colosal în cei doi an și jumătate la Al Nassr - 200 de milioane de euro pe sezon, cel mai mare care a existat vreoadtă în fotbal.

Cristiano Ronaldo ar urma să ajungă la Riad în acest weekend

Potrivit sursei citate, Cristiano Ronaldo va ajunge la Riad în următoarele ore, iar anunțul oficial ar urma să fie făcut sâmbătă, 31 decembrie sau duminică, în prima zi a noului an.

"Aventura lui Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită" este pe cale să înceapă", au concluzionat spaniolii.

De asemenea, jurnalistul Fabrizio Romano, recunoscut pentru veridicitatea informațiilor pe care le furnizează, a transmis în această seară că Al Nassr se apropie de transferul lui Ronaldo, iar acum sunt puse la punct documentele.

"Contract valid până în iunie, salariu aproape de 200 de milioane de euro", a mai sus Romano.

Al Nassr ar pregăti și alte transferuri stelare

Al Nassr ocupă locul secund în actuala ediție de campionat din Arabia Saudită, cu 23 de puncte obținute în 10 etape, la două lungimi în spatele liderului Al Shabab.

Recent, presa internațională a scris că, pe lângă Cristiano Ronaldo, Al Nassr plănuiește să transfere și alte vedete ale fotbalului mondial, cum ar fi N'Golo Kante (Chelsea) sau Sergio Ramos (PSG).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!