Cristiano Ronaldo Chisinau Manchester United Republica Moldova Sheriff Tiraspol Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Cristiano Ronaldo, Chișinăul și moldovenii! Cu ce se mândresc vecinii de peste Prut după despărțirea portughezului de Manchester United

Superstarul portughez și-a reziliat contractul cu clubul din Premier League după interviul recent dat în presa britanică.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 13:10
Data actualizarii: Miercuri 23 Noiembrie 2022, 13:31

Despărțirea lui Cristiano Ronaldo de Manchester United, oficializată după interviul incendiar dat de portughez în presa din Marea Britanie, i-a făcut pe ziariștii din Republica Moldova să sublinieze - eronat însă - că ultima reușită a superstarului pentru echipa din Premier League a fost realizată la Chișinău.

”Ultimul gol al lui Ronaldo pentru MU a fost în meciul cu Sheriff din Chișinău”, a titrat MoldFootball după anunțul oficial al rezilierii contractului cu Manchester United de către lusitan, apoi a detaliat:

”Luând în calcul evoluția fotbalistului la Manchester United în perioada 2003-2009, portughezul a bifat pentru gruparea engleză 346 meciuri și a marcat 145 goluri.

Remarcăm că ultima dată Ronaldo a marcat pentru Manchester United în partida cu Sheriff în faza grupelor Ligii Europei”.

Manchester United, ”echipa londoneză” pentru cei de la Chișinău

Nu este însă vorba despre meciul din faza grupelor din Europa League, Sheriff Tiraspol - Manchester United 0-2, disputat pe stadionul Zimbru din Chișinău pe 15 septembrie, ci despre ”returul” 3-0 de pe ”Old Trafford” din 27 octombrie.

”A sosit echipa londoneză”, scria atunci, pe Facebook, Sectorul Poliției de Frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău, la sosirea formației din Manchester.

Golurile lui Cristiano Ronaldo cu Sheriff Tiraspol

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies