Fotbal extern

Drogba, Kalou sau Arda Turan la mana lui Corpodean!

Sorin Corpodean este al doilea arbitru roman desemnat sa arbitreze in afara in aceasta primavara, dupa ce Alexandru Tudor va arbitra partida din Cupa Uefa, noua Europa League Werder- Milan.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2009, 15:06
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2009, 15:44

Arbitrul Sorin Corpodean va conduce la centru meciul amical Turcia - Coasta de Fildes, care va avea loc la 11 februarie, in orasul Izmir.

La invitatia federatiei turce, acest joc va fi arbitrat de o brigada romaneasca, alcatuita din Sorin Corpodean, Miklos Nagy (arbitru asistent 1) si Octavian Sovre (arbitru asistent 2).

Pe de alta parte, la meciul amical Romania - Croatia, programat in 11 februarie pe stadionul "Steaua" din Bucuresti, a survenit o modificare in ceea ce-i priveste pe cei doi arbitri asistenti, in conditiile in care Adrian Vidan si Eduard Dumitrescu sunt delegati, in aceeasi zi, la partida Malta - Albania, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010.

In aceste conditii, partida de la Bucuresti va fi condusa de Cristian Balaj, Cristian Nica (arbitru asistent 1), Aurel Onita (arbitru asistent 2) si Aurelian Bogaciu (arbitru de rezerva).

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies