Comparatia senzationala facuta de Zlatan intre Jose Mourinho si Pep Guardiola! "El e marele creier din fotbal! O masina!"

Comparatia senzationala facuta de Zlatan intre Jose Mourinho si Pep Guardiola! "El e marele creier din fotbal! O masina!"

A jucat pentru cateva dintre cele mai mari echipe de fotbal din lume si a cunoscut manageri care au scris istorie! Acum Zlatan Ibrahimovic vorbeste despre cativa dintre ei.

Starul suedez apare in cartea lui Carlo Ancelotti, "Quiet Leadership", in care vorbeste despre managerii cu care a lucrat. Intr-un pasaj, acesta face o comparatie mai ampla intre Guardiola si Jose Mourinho.

"Mourinho este un adept al disciplinei totale. Totul la el este un joc al mintii. Ii place sa manipuleze. A incercat sa foloseasca jocuri sa ma pacaleasca si pe mine tot timpul ca sa ajunga unde isi dorea, mereu sa ma motiveze. Imi plac jocurile astea, au functionat in cazul meu. Sub comanda lui am ajuns golgheter si campion. Atata timp cat lucrurile astea merg cu mine, totul este bine"

"Modul in care Mourinho pregatea meciurile era ceva nou pentru mine. Imi dadea energie, mereu ajugeam sa credem in povestile pe care ni le spunea. Mereu eram plin de adrenalina cand jucam sub comanda lui. Nimic nu era de ajuns. Jose stie cum sa se comporte cu un fotbalist, dar Carlo Ancelotti stie cum sa se comporte cu un om"

"Dupa Mourinho am lucrat cu Guardiola, marele creier din fotbal. Avea solutii pentru fiecare echipa cu care juca, stia exact ce trebuie sa faca pentru a castiga, exact cum isi dorea asa se intampla. Cand aveam 2-0 la pauza el ne spunea ca nu e suficient, trbuie sa avem 3, 5, 6, 8. Era ca o masina"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies