Cine castiga Euro ia si Balonul de Aur! Messi si Drogba au sanse minime, ei CINCI se bat pentru trofeu! Care e cel mai bun?

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Iunie 2012, 09:15

	Cine castiga Euro ia si Balonul de Aur! Messi si Drogba au sanse minime, ei CINCI se bat pentru trofeu! Care e cel mai bun?

Barcelona a ratat titlul in Spania si Liga Campionilor - astfel, Messi are sanse minime sa castige din nou Balonul de Aur! Totusi, el si Drogba inca mai spera!

Astazi incep semifinalele de la Euro 2012, turneu care va da cel mai probabil si castigatorul Balonului de Aur! Cinci jucatori par favoriti la marele trofeu individual insa Leo Messi si Didier Drogba sunt si ei in carti!

Spaniolii de la Marca ii nominalizeaza pe Xavi, Iniesta, Cristiano Ronaldo, Mesut Ozil si Andrea Pirlo dintre jucatorii care sunt in continuare la Euro.

Cristiano Ronaldo isi poate elimina 2 adversari in meciul Portugalia - Spania. Pentru Ronaldo, si o finala s-ar putea sa fie suficienta pentru a-i aduce Balonul de Aur - succesul Portugaliei ii este atribuit in mare masura ceea ce ii da un mic avantaj in fata lui Mesut Ozil.

In cazul in care Spania va lua Euro si in acest an, duelul la Balonul de Aur se va da cel mai probabil intre Iniesta si Xavi, coechipieri la Barcelona. In acest caz, castigatorul va fi cel care se va considera ca a fost decisiv in castigarea trofeului de catre Spania.

Daca Germania castiga Euro, Mesut Ozil pare indreptatit sa spere la castigarea Balonului de Aur, el avand cele mai multe pase decisive dintre jucatorii prezenti la Euro.

Castigator in ultimii 3 ani, Leo Messi, si Didier Drogba, jucatorul care a fost decisiv pentru regina Europei, Chelsea, spera ca Italia sa castige Euro - in ciuda unui turneu final fabulos, Andrea Pirlo pare sa aiba cele mai mici sanse sa castige Balonul de Aur in primul rand din cauza faptului ca Juventus nu a fost in cupele europene in sezonul trecut. Astfel, sansele lui Messi si Drogba ar creste in cazul unui duel pentru Balonul de Aur cu Pirlo.

Cine crezi ca va castiga Balonul de Aur? (2251 voturi)
 
Xavi
179 voturi
 
Cristiano Ronaldo
48.07%
1082 voturi
 
Iniesta
104 voturi
 
Pirlo
8.80%
198 voturi
 
Mesut Ozil
164 voturi
 
Leo Messi
21.41%
482 voturi
 
Didier Drogba
42 voturi
Peste 88.000 de persoane s-au vindecat de Covid-19 în România. Câte cazuri mai sunt active
BRAT