Ronaldo, IRONIZAT inaintea meciului cu Spania! "Bajbaie pe la picioarele lui Messi, se agata de ghetele lui!" RECORDUL semifinalei Portugalia-Spania:

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Iunie 2012, 07:44

	Ronaldo, IRONIZAT inaintea meciului cu Spania! "Bajbaie pe la picioarele lui Messi, se agata de ghetele lui!" RECORDUL semifinalei Portugalia-Spania:

SEMIFINALE EURO, 21.45 Miercuri: Portugalia - Spania; Joi: Germania - Italia

Ghiceste cine castiga EURO si iti dam o vitrina frigorifica s-o umpli cu bere si 5 mingi pe zi!

In prima semifinala de la Euro, dintre Portugalia - Spania, cel mai interesant duel va fi cel dintre Cristiano Ronaldo si Gerard Pique. Cei doi, care sunt rivali in Primera Division, se vor intalni in aceasta seara pentru a saisprezecea oara in ultimii trei ani, un record in fotbal.

"Spania isi joaca pe degete adversarii. Ce-mi mai place fotbalul pe care-l practica! Se vede cu ochiul liber stilul Barcelonei. Infiltrari, dinamism, tehnica, siguranta, pase perfecte... Totul incanta. E foarte dificil s-o pui cu botul pe labe. Poate doar daca ar da peste o formatie careia sa nu-i fie frica, sa iasa la joc, sa nu se puna pe doua linii, in aparare, cum au facut toate nationalele care au intalnit Spania pana acum.

Nu zic ca Portugalia nu este o trupa buna. Imi place mult Nani, vad ca nici Cristiano Ronaldo nu se lasa. A inceput mai greoi Europeanul, dar apoi a facut cinste Portugaliei. In capul lui, tot cu Messi se bate, dar lusitanul e departe de vrajitorul argentinian. Ronaldo bajbaie pe la picioarele lui Messi, se agata de ghetele lui. Nu-l va intrece insa niciodata pe pitic. N-ai vazut ce figuri are in cap? Nu-mi plac smecherasii, tipii superficiali... ", spune Gabi Balint in Libertatea.
 

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies