Chiftele pe viata pentru Ibrahimovic! Raspunsul FABULOS care i-a adus marele premiu! Ce a spus suedezul

Chiftele pe viata pentru Ibrahimovic! Raspunsul FABULOS care i-a adus marele premiu! Ce a spus suedezul

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Februarie 2019, 18:59

Zlatan Ibrahimovic a avut un interviu savuros.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Ibrahimovic a oferit un interviu savuros in cadrul lansarii noului echipament al lui LA Galaxy. Printre alte subiecte, suedezul a vorbit si de experienta pe care a avut-o cu un agent de vanzari, atunci cand era in cautarea unei case in Los Angeles.

Zlatan isi dorea o casa deja mobilata, insa sotia sa a fost atrasa de o locuinta fara piese de mobilier. Fotbalistul a fost de acord si i-a transmis agentului de vanzari ca vor face cumparaturi de la celebrul brand suedez, Ikea. Agentul a fost surprins si i-a spus lui Ibrahimovic: "Dar oamenii bogati nu merg la Ikea". Replica oferita de Zlatan a fost savuroasa: "Nu, dar oamenii inteligenti asta fac"

Compania a fost impresionata de spusele lui Zlatan Ibrahimovic si a decis sa ii ofere suedezului o recompensa incredibila: chiftele gratis pe viata. Anuntul a fost facut pe contul oficial de Twitter al Ikea USA.VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT