"Cel mai bun jucator din lume trebuie sa vina din cea mai buna echipa din lume!" Declaratia CURAJOASA a unui candidat la Balonul de Aur: Cine trebuie sa castige trofeul

"Cel mai bun jucator din lume trebuie sa vina din cea mai buna echipa din lume!" Declaratia CURAJOASA a unui candidat la Balonul de Aur: Cine trebuie sa castige trofeul

France Football a anuntat lista candidatilor la Balonul de Aur. 

Antoine Griezmann se numara printre cei 30 de nominalizati la Balonul de Aur. Nominalizarea sa vine dupa ce a facut un sezon bun la echipa de club, Atletico Madrid, si a reusit sa ridice trofeul de la Campionatul Mondial alaturi de nationala tarii sale. 

Intr-un interviu pentru France Football, Griezmann a vorbit despre visul de a cuceri Balonul de Aur. 

"Pentru mine, este un vis, este ce-i mai bun din ce-i mai bun, ar fi un vis sa devin un exemplu pentru toti", a declarat Griezmann. 

Mai mult, francezul a venit cu o teorie legata de cine ar trebui sa castige Balonul de Aur si a explicat de ce castigatorul ar trebui sa fie un francez. 

"Noi am fost campioni mondiali, facem parte din cea mai buna echipa din lume. In cea mai buna echipa din lume trebuie sa fie si cel mai bun jucator din lume, nu-i asa? Eu asa cred. Sunt voturi, opinii, judecati diferite, insa eu cred ca un francez trebuie sa fie Balonul de Aur", a fost declaratia lui Antoine Griezmann. 

Jucatorul celor de la Atletico a vorbit si despre coechipierul sau din nationala Frantei, Kylian Mbappe. 

"Imi aduce aminte de Cristiano Ronaldo cand era la Manchester. Cristiano era tipul care juca pe extreme, dribla mult si inscria, dar nu alerga dupa goluri. Cand Kylian va ajunge cum era Cristiano la Madrid, sa aiba un singur scop, va ajunge sa marcheze la fel de mult", a spus Griezmann. 

Kylian Mbappe este francezul cotat cu cele mai mari sanse la castigarea Balonului de Aur. Favoritul este, totusi, croatul Luka Modric. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fenomenul overbooking, urmărit de Inspectorul PRO. Cum se desfășoară procedura de recuperare a banilor
BRAT