Fotbal extern

VIDEO Cel mai bizar gol s-a marcat în Brazilia: "Dacă nu era înregistrat, nimeni nu ar fi crezut!"

Jean Eugenio da Oliveira (27 de ani), jucătorul formației braziliene Jacuipense, a marcat unul dintre cele mai bizare goluri văzute în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 18:04

În primul meci al sezonului din liga a patra braziliană, Jacuipense a trecut la limită de Doce Mel, scor 1-0, iar unica reușită a meciului a fost marcată în minutul 70 de Jeam printr-un procedeu bizar.

Cel mai bizar gol s-a marcat în Brazilia

Jeam a primit o pasă în careul advers, dar s-a dezechilibrat între doi oponenți, astfel că inițial nu a putut finaliza. Cu toate acestea, brazilianul a reușit cumva să lovească mingea din cădere, spre surpinderea tuturor, inclusiv a portarului oaspeților.

"Trebuie să fie candidat la premiul Puskas!" sau "Dacă nu era înregistrat, nimeni n-ar fi crezut că s-a întâmplat", au fost câteva comentarii pe rețelele sociale despre golul lui Jeam, potrivit Marca.

Premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului 2021 a fost câștigat în urmă cu câteva zile de Erik Lamela, la gala FIFA The Best. Fotbalistul argentinian a fost premiat pentru o reușită din rabona dintr-un derby Arsenal - Tottenham.

Modifică setările cookies