VIDEO Erik Lamela a câștigat premiul Puskas! Cel mai frumos gol marcat în 2021

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:29
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 23:34

Jucătorul Erik Lamela (Tottenham) a câştigat premiul Puskas pentru cel mai frumos gol al anului la gala FIFA The Best, care a avut loc, luni, la Zurich.

Lamela a fost premiat pentru reuşita din meciul cu Arsenal, din campionatul Angliei, din 14 martie 2021.

Erik Lamela, cel mai frumos gol în 2021

Ceilalţi finalişti au fost Patrik Schick (Cehia) - golul marcat de la 45 de metri în meciul cu Scoţia, de la Euro-2020, la 14 iunie 2021, şi Mehdi Taremi (FC Porto) - reuşita "din foarfecă" de la meciul cu Chelsea, din Liga Campionilor, de la 13 aprilie 2021.

Premiul pentru cel mai bun portar a fost câştigat de Edouard Mendy (Senagal/Chelsea), ceilalţi doi nominalizaţi fiind Gianluigi Donnarumma (Italia/AC Milan/PSG) şi Manuel Neuer (Germania/Bayern Munchen)

La feminin, trofeul a revenit portăriţei Christiane Endler (Chile/PSG, Olympique Lyon), care le-a întrecut pe Ann-Katrin Berger (Germania/Chelsea FC Women) şi Stephanie Lynn Marie Labbe (Canada/Rosengard/PSG).

Premiul The FIFA Fair Play Award a fost câştigat de naţionala Danemarcei, medicii şi staful tehnic care au intervenit atunci când Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Finlanda, de la Euro-2020.

Au mai fost nominalizaţi Claudio Ranieri şi Scott Brown.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!