Cei mai valorosi 50 de jucatori ai lumii dupa Mondial! Messi e lider, Ronaldo si-a pastrat locul 2! James a urcat 18 locuri

Cei mai valorosi 50 de jucatori ai lumii dupa Mondial! Messi e lider, Ronaldo si-a pastrat locul 2! James a urcat 18 locuri

Vezi cum arata topul celor mai valorosi 50 de jucatori ai lumii.

Campionatul Mondial din Brazilia s-a incheiat, insa avem 4 ani de zile sa tot vorbim despre el. Daca ultimele zile le-au fost dedicate campionilor mondiali Gotze, Klose si Muller, brazilienii s-au gandit acum sa faca si un top al celor mai valorosi 50 de jucatori ai planetei, dupa prestatiile de la turneul final si modificarile cotelor acestora.

Pluri Consultoria, o companie specializata pe studii economice in ceea ce priveste piata sportiva, a publicat noul clasament al fotbalistilor, topul suferind modificari destul de serioase.

Cum era de asteptat, jucatorii nationalei Germaniei au suferit modificari importante in ceea ce priveste cotele de piata si sunt cei mai prezenti in top 50 - 10 jucatori.

Primele 5 locuri au ramas identice, cu Leo Messi aflat pe primul loc, insa cu o scadere de 2% a cotei de piata, Cristiano Ronaldo pe 2 (scadere a cotei de 7%), Neymar (+3%), Gotze (+6%) si Luis Suarez (-1%).

Marea surpriza este golgheterul James Rodriguez, cel care a urcat de pe 24 pana pe 6, cota sa crescand cu 44%, de la 37,1 milioane la 53,6 milioane.

Cele mai mari deprecieri le-au suferit Mario Balotelli (-14%), Hulk (-10%) si Cesc Fabregas (-9%).

Alti jucatori cu cresteri foarte importante sunt Andre Schurrle, de la 21,1 milioane la 28,3, Juan Cuadrado, de la 21,9 la 28,9 milioane, si Paul Pogba - de la 36,1 la 45,8.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies