Ironii la adresa echipelor care au fondat Super Liga: "Sunt ca oamenii care cred ca pamantul e plat!" Ce a spus presedintele UEFA

Aleksander Ceferin Real Madrid UEFA Fotbal extern Ceferin a dezvaluit cum a aflat vestea ca se va crea Super Liga: "A trebuit sa beau doua pahare de whiskey sa pot sa dorm. Am invatat ca banii nu inseamna totul!"
Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 15:12
Data actualizarii: Duminica 25 Aprilie 2021, 15:28

Aleksander Ceferin i-a ironizat pe Florentino Perez si pe cei din cluburile care au luat parte la Super Liga.

Aleskander Ceferin, presedintele UEFA, a comparat echipele fondatoare ale Super Ligii cu oameni care cred ca pamantul e plat si a marturisit ca toate cluburile vor fi penalizate pentru infiintarea competitiei desprinse de forul european.

Planul de a infiinta o competitie care sa rivalizeze cu Liga Campionilor s-a prabusit, dupa ce fanii au protestat vehemente asupra deciziei.

Majoritatea cluburilor si-au luat adio oficial de la Super Liga, dar presedintele lui Real Madrid, Florentino Perez mai are inca incredere ca aceasta competitie mai poate reveni, insa sub o alta forma.

Aleksander Ceferin a precizat ca toate cele 12 cluburi implicate in Super Liga vor fi taxate pentru acest eveniment neplacut.

"Toata lumea trebuie sa suporte consecintele pentru ce a facut si nu ne putem preface ca nu s-a intamplat nimic. Nu poti face ceva de genul si sa spui ca ai fost pedepsit pentru ca te uraste toata lumea. Nu poti sa vii cu miliardele si sa calci in picioare traditia. Si-au creat singuri aceste probleme. Nu este in regula ce au facut", a declarat Aleksander Ceferin pentru publicatia engleza DailyMail.

Slovenul a ironizat echipele care inca mai cred in Super Liga si a spus ca este o diferenta mare intre echipe din Anglia si restul. 

"Pentru mine este o diferenta clara intre cluburile engleze si restul. Ele s-au retras primele, au recunoscut ca au facut o greseala. Pentru mine sunt trei grupuri: Cele sase cluburi engleze, apoi sunt cele trei (Atletico Madrid, Inter si AC Milan) si apoi cele care cred ca pamantul este plat si ca Super Liga inca exista. Insa toata lumea va fi trasa la raspundere. Cum se va intampla asta, ramane de vazut", a mai adaugat presedintele UEFA, Aleksander Ceferin.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!