Lionel Messi Francisco Ranieri Inter Miami Fotbal extern

FOTO "Cea mai tare zi din viața mea". Ce a făcut portarul de la Inter Miami după ce Lionel Messi i-a dat un autograf pe brațul drept

Francisco Ranieri a trăit unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei sale în urmă cu ceva timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 20:17
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 20:23

Portarul de la Inter Miami s-a întâlnit cu Lionel Messi, atunci când starul argentinian a mers la baza de antrenament a echipei din MLS pentru pregătirea meciului amical dintre Argentina și Hounduras.

La momentul respectiv, Francisco Ranieri i-a cerut lui Lionel Messi un autograf, iar fotbalistul de la PSG s-a semnat pe mâna dreaptă a portarului. 

Tânărul argentinian a luat decizia de a-și face un tatuaj permanent cu semnătura lui Lionel Messi, descriind întâlnirea cu sextuplul câștigător al Balonului de Aur, drept "cea mai tare zi din viața lui".

"Mi-am îndeplinit un vis. Să mă antrenez cu jucătorii echipei naționale a fost incredibil. Să-mi întâlnesc idolul, cel mai bun jucător din toate timpurile... Nu pot exprima în cuvinte", a scris Ranieri pe contul de Instagram. 

Viitorul lui Lionel Messi la PSG, sub semnul întrebării?

La finalul sezonului, starul argentinian va fi liber de contract, aflându-se în poziția în care poate accepta orice ofertă i se pare potrivită pentru acest moment al carierei.

Potrivit jurnalistului catalan Miguel Blazquez, Lionel Messi nu ar lua în calcul prelungirea înțelegerii cu cei de la PSG. 

Marc Marba, jurnalist la La Porteria, a plusat cu un detaliu interesant despre posibila revenire a argentinianului la FC Barcelona. Potrivit acestuia, Lionel Messi va lua în calcul posibilitatea de a se întoarce pe Camp Nou, doar dacă Gerard Pique nu va mai face parte din echipă.

Modifică setările cookies